Om oss

Ostkustbilar AB startade 2001 i Oskarshamn med att köpa, sälja och byta begagnade personbilar samt lätta transportbilar. Vi satsar på att skapa goda och långsiktiga relationer vilket har hjälpt oss till den positiva utvecklingen vi genomgått sedan starten 2001.

Välkommen in till Ostkustbilar!

Måndag - Torsdag: 10.00-17.00
Fredag: 10.00 - 16.00
Lördag - Söndag: Stängt
Telnr: 0491-78 44 78
OBS! Vi tar inga kontanter, endast kort eller Swish.

Kontakta oss

PERSONAL

Det är vi som jobbar på Ostkustbilar i Oskarshamn!

Thomas Helmersson - Ostkustbilar i Oskarshamn AB
Säljare

Thomas Helmersson

Patrik Åstrand - Ostkustbilar i Oskarshamn AB
Säljare

Patrik Åstrand

Ulf Kjellgren - Ostkustbilar i Oskarshamn AB
Mekaniker

Ulf Kjellgren

DITT VAL SEDAN 2001!

Sedan starten hösten 2001 har Ostkustbilar blivit ett naturligt val för många bilköpare. Idag säljer företaget bilar över hela Sverige och vi är stolta när vi glädjande kan konstatera att många av våra kunder är återkommande.

Tryggt

Hos oss ska det vara tryggt att köpa bil. Vi ser till att hjälpa dig hela vägen från intresse till leverans och lämnar aldrig något åt slumpen.

Säkert

Vi jobbar alltid hårt för att du ska känna dig säker i ditt val av billeverantör. Därför samarbetar vi endast med stora, välkända leverantörer.

Prisvärt

Vårt mål är att alltid har ett bra lager med högkvalitativa och prisvärda bilar för omgående leverans. Har vi inte det du söker i lager så kontakta gärna oss.

Kunden i centrum

Vi vet att kundvård är idag en oerhört viktig aspekt för konsumenter. Därför jobbar vi extra hårt med att Du ska känna dig speciell och välkommen!